Moikka! Me olemme Loopy ja teemme internettiä.

Tässä on meidän ydintiimimme, mutta meillä on kavereita, jotka täydentävät osaamisellaan kaikissa sellaisissa jutuissa, joissa itse emme pärjää.

Samuli Suikkanen

Liian kiltti toimitusjohtaja

Samuli tykkää hitokseen kaikista projekteista ja innostuu haasteista. Samuli osaa vastata melkein kaikkiin kysymyksiin, koska on hyvä googlaamaan ja on tehnyt internettiä työkseen yli kaksikymmentä vuotta. 

Veli-Matti Suikkanen

Kehittäjä

Veli-Matti on ihan järjettömän nopea oppimaan uusia asioita. Esimerkiksi etusivulla mainittu headless CMS, Veli-Matti osaa senkin. Ettäs tiedätte. Veli-Matti tekee hommia React JS:llä, Laravelilla ja Drupalilla.

Antto Perttola

Kehittäjä

Antto rikkoi Samulin lasit, kun molemmat olivat noin kolmevuotiaita. Nyt Antto korjaa Samulin rikkomia juttuja, kuten www-sivuja ja sellaisia. Antto on Drupal-miehiä, mutta tekee oikeastaan ihan mitä vaan pyydetään. Antto hoitaa meidän rajapinta-asiat.

Mirka Timonen

Nuorempi kehittäjä

Mirka teki näiden sivujen teknisen toteutuksen WordPressillä niin hyvin ja nopeasti, ettei meidän oikeastaan kannata edes kertoa siitä. Mirka on siis ihan mahdottoman pätevä WordPressin kanssa oli kyse sitten verkkosivuista tai -kaupoista.

Lex

Henkilöstöpäällikkö, toimistokoira

Lex on koira. Meistä on tärkeä esitellä Lex, niin kukaan ei hämmästele liikaa, jos kerromme Lexin pissanneen lattialle. Pissaamisen lisäksi Lex on ihan hiton hyvä testaamaan juttuja. Etenkin juttujen kestävyyttä. 

Blogi

Me olemme pääasiassa nörttejä, mutta yritämme kirjoittaa joskus jostain muustakin kuin nörttijutuista.

Moi Maailma!

Moi Maailma! En tiedä onko tämä paras hetki aloittaa blogin kirjoittamista. Maailma on perseellään ja kukaan ei oikein tiedä miten tässä käy. Nyt on hyvä

Ota yhteyttä